De camper afwerking

Op deze pagina willen u verder vertellen van de laatste afwerkingen en ontwikkelingen.

Op marktplaats kwamen wij een gebruikte fietsendrager tegen en nadat we hem aangepast hadden zat hij lekker stevig gemonteerd.

 

Ook een zonnescherm werd van marktplaats gehaald, maar we hebben wel nieuwe bevestigingssteunen gekocht. Weer moesten we gaten boren in de bus, maar ja het is de enigste manier om hem goed vast te zetten.

Toen was het tijd voor onze eerste vakantie. Eerst met de hele familie en later met z’n tweeën.

 

Wat onze eerste ervaring was, dat wij anders om zijn gaan slapen. Was het de bedoeling om met de hoofden naar de achterklep te liggen, dit vonden wij te benauwd en liggen nu anders om.

Van het voorjaar hebben wij achterin een kastje gemaakt. Hier zijn gelijk de geluidsboxen in geplaatst. Ook hebben we een tijdsklokje gemonteerd en een lampje in het kastje.

 

Aan weers kanten een led lampje er onder.

 

Ook zijn er verschillende lampjes gemonteerd. Ideaal om te lezen in bed.

 

Boven de keuken hebben we vorig jaar een paar kasjes er bij gemaakt. En de Senseo een vast plaatsje en ook een keukenrol houder gemaakt. Tegen de zijwand is nu de steun gemaakt voor de DVD speler.

 

Rechts achter is de stekkerdoos gemaakt. Bij een originele California zit hij altijd links. Maar nu hij bij ons rechts zit is dit ideaal met een stroom punt voor of in de voortent of onder de luifel.

Omdat wij de Porti Porta veel gebruiken, hebben wij hem op een plateau geplaats die op schuifrails heen en weer kan schuiven.

Omdat er toch veel busjes gestolen worden en wij onze bus toch wel regelmatig ergens neer zetten waar het wat stiller is, hebben we zelf een slot gemaakt voor de versnellingspook.

Tegen de insecten hebben we zelf hor gordijnen gemaakt. Deze zijn rondom vast te zetten met drukknoppen. In het midden vallen de twee helften ruim over elkaar heen en onderin de zoom hebben wij loodrolletjes gemaakt. Zo vallen ze mooi dicht.

Eens sprak iemand:”mijn camper is klaar” toen wist ik hier spreekt een leugenaar!!