Nieuwe Sponsor en laatste nieuws

Door alle zaken in de wereld, is alles anders geworden dan iedereen gedacht had! Alle plannen zijn in een keer totaal veranderd. Ook bij de Micropulling is de wedstrijdkalender aangepast, en gaan de eerste drie wedstrijden niet door. Maar hier in huize MicroPopeye staat er niets stil! Zo wordt er door elkaar heen aan alle pullers gewerkt om er geen 1 te vergeten. Bij Brutus worden er diversen lampjes aangesloten om meer show te kunnen maken. Ook aan Twisted Toy wordt er tussen door gewerkt, en is de aandrijving weer in elkaar gezet. Nu de motoren en de besturing nog.
Tussendoor heeft Jerny van Ginderen-Seeleman van Vierliefd.nl alle ontwerpen van de Maximum Risk die wij van Rob van der Waal via M2iD gekregen hadden bewerkt, om zo een prachtig uiterlijk te krijgen op onze laatste aanwinst. Dit bleek toch nog wel een heel klusje, want de verhoudingen van de grote en kleine Maximum Risk zijn toch niet helemaal hetzelfde.

Toen dit zo ver leek te kloppen zijn wij met het USB stickje naar Drukkerij Avanti in Wilnis

gereden die ook de stickers van Brutus en de MicroPopeye gemaakt heeft. Dit bedrijf zag deze best wel moeilijke opgave helemaal zitten en binnen twee dagen kon alles opgehaald worden! Hoe mooi is dat! Alles was op verschillende ondergronden gedrukt om van alles te testen! Toen ik over sponsoring begon vonden ze dat zo leuk dat er gelijk een stickertje van dit bedrijf op de puller komt! Super gaaf zo!

Inmiddels zitten er al diversen stickers op en kan ik u meedelen dat het schitterend wordt!!! Als alle delen voorzien zijn van de juiste stickers, zullen deze worden voorzien van een laag blanke lak.

Na ongeveer 25 jaar hebben wij onze kamer boven weer terug als twee werkplaats. Hier hebben wij onze eerste Q8 team MicroPopeye gebouwd in 1994. Toen onze kinderen kwamen was het binnen geen doen, en werd er uitgeweken naar de schuur. Daar zullen wij het minder schone werk blijven doen en binnen al de mooie klusjes! Zeker met al die stickers plakken enz komt dit super van pas!

Voor foto’s kijk op onze facebook pagina of Instagram.